Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віктор Жданов

«Одному Богу відомо, як було важко!»

переглядів: 721

На піку своєї акторської кар’єри я був змушений звільнитися з Донецького академічного музично-драматичного театру. На Донбасі почалася війна.

Одному Богу відомо, як було важко!

Коли я упакував необхідні речі, то разом із сім’єю виїхав. Деякий час довелося поблукати різними містами України, перш ніж осісти в столиці.

Одному Богу відомо, як було важко! Про той період свого життя я вважаю за краще не говорити. Моє життя, як і мільйонів інших людей, тепер поділене на «до» і «після» війни.

Я поїхав з Донецька влітку 2014 року. Шлях до столиці лежав через різні міста. Було складно. Не хочу згадувати... А ось про театр – тільки позитивні спогади. Атмосфера в колективі – нормальна, робота – нормальна, ставлення керівництва – нормальне. В останні роки свого життя Марк Матвійович (режисер донецької муздрами Марк Бровун помер у жовтні 2012 року) переформатував репертуар, і всі постановки були українською мовою. І нікому це не заважало...

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 Текст Історії мирних 2014 переїзд психологічні травми безпека та життєзабезпечення робота
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій