Шульте Дмитро, учень 9 класу Загального закладу середньої освіти №20 м. Бердянськ

Вчитель, що надихнув на написання есе - Джупанов Олександр Сергійович

Чому бути українцем - це моя суперсила?

 Україна - це моя країна, мій дім і моя суперсила. Я гордо ношу свою українську спадщину і вірю, що бути Українцем - це особливе і неповторне благословення. По-перше, Україна - це країна з багатою історією та культурою. Ми маємо глибокі коріння, які сягають далеко в минуле.

Наша культура, мова, традиції та звичаї передаються з покоління в покоління і створюють унікальну ідентичність. Бути Українцем означає бути частиною цієї великої спадщини і мати можливість працювати на її збереження та розвиток.

По-друге, бути Українцем - це мати силу волі та відданість своїй країні. Незважаючи на всі випробування, які ми проходимо, ми залишаємося міцними та вірними. Ми бачили війни, революції та складні переходи, але ніколи не втрачали надію і віру в майбутнє. Бути Українцем означає бути сильним та готовим боротися за свої права і свободу.

По-третє, Україна - це країна природної краси та багатства. Ми маємо гори, моря, річки та поля, які зачаровують своєю неповторною красою. Бути Українцем означає цінувати та берегти нашу природу, щоб наші нащадки могли насолоджуватися її чистотою та багатством.

По-четверте, бути Українцем - це мати можливість бути частиною глобальної спільноти. Ми маємо своїх героїв, знаменитостей та видатних митців, які роблять нас пишатися нашою країною. Ми також маємо можливість представляти Україну на міжнародній арені та вносити свій внесок у розвиток світу. Бути Українцем означає мати можливість змінювати світ на краще.

Україна - це моя суперсила, яка дарує мені силу, гордість та надію. Я пишаюся нашою країною, нашою культурою та нашими досягненнями. І я готовий працювати на благо України, щоб наша країна стала сильним та процвітаючим місцем для всіх своїх громадян.

Бути Українцем - це бути частиною щось більшого, ніж просто людина. Це бути частиною нації, яка має потужну спадщину, сильний дух та природну красу. Я пишаюся тим, що я Українець, і завжди буду працювати на користь своєї країни та її майбутнього. Бути Українцем - це моя суперсила, яка надає мені силу та визначає мою ідентичність.