Копищик Дарина

8-б клас, Опорний заклад «Люхчанський ліцей» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області

Вчителька, що надихнула на написання – Власюк Надія Сергіївна

Моя Україна майбутнього

Україна майбутнього… Якою я бачу свою рідну країну через кілька десятиліть? Сильною, незламною, розвинутою державою.

Я народилася на найкрасивішій, наймилішій, найсвітлішій землі. В моїй країні найкращий народ, родючі землі і безмежні простори.

Україна оспівується у наймилозвучніших піснях.

Про майбутнє можна роздумувати незкінченно… Але яке воно буде насправді? В сьогодення моя ненька Україна переживає жорстокі часи. Але незважаючи на це, Україна розвиваються в науці, економіці та в багатьох галузях промисловості, адже вона сильна й незалежна держава.

На мою думку, найбільший внесок у розвиток країни може зробити молодь, тому що вона розумна й талановита. За це ми можемо подякувати нашій системі освіти.

Наша молодь – це і є надія на краще майбутнє. Молоді люди хочуть змінити своє життя і життя всієї України, щоб наші діти не потерпали від ворожих ракет та обстрілів. Вони хочуть закінчити та забути цю кляту війну, тому йдуть на фронт заради нашого майбутнього. За це їм низький уклін!

В майбутньому моя країна ще більше почне цінувати свої традиції, звичаї, історію. А також ми будемо створювати нові традиції і звичаї та доповнювати історію.

В мене є дві найзаповітніші мрії. Перша – щоб в нашій оновленій країні люди не втрачали життя через вживання алкогольних напоїв та наркотичних речовин. Друга моя найзаповітніша мрія – закінчення війни у моїй державі. Після перемоги я обійму свою родину, подякую Богові, військовим, волонтерам та всім людям, які наближають нашу країну до перемоги.