Дурневич Наталія

КЗФПО «Новобузький фаховий педагогічний коледж», студентка ІІ курсу, 12 – А групи, Початкового відділення

Надихнув викладач української філології: Параскун Ірина Леонідівна

"Чому бути українкою - це моя суперсила"

Українка – це найпрекрасніша, найдивовижніша та наймиліша дівчина в усьому світі. На сьогоднішній день українка є символом чарівності, ніжності, елегантності, як перша леді нашої країни і в той же час смілива, незламна та нескорена, як захисниця своєї рідної держави. Всі країни світу спостерігають, як українська дівчина може захищати свою неньку – Україну, яка об’єднала всіх в одне єдине ціле, в одну люблячу родину з гордою назвою Україна. Це є істинне лице справжньої українки, патріотки своєї держави, коріння якої вийшли з цієї країни тут і залишаться незважаючи ні на що. Я дуже пишаюся тим, що я українка, маю українське коріння, маю змогу зростати в рідній країні зі своїми традиціями і звичаями. Живу на прекрасній родючій землі, у нас знаходиться чверть всіх запасів чорнозему планети. Маю гордість за творчість українських письменників, культурних діячів, аматорів. Моє маленьке серце належить Україні.

Наш український народ є сильний духом і нескорений ніким, це ми можемо побачити в подіях сьогодення, коли весь український народ згуртовується в одне ціле і працює як один механізм проти російських загарбників. Кожна з деталей механізму відповідає за свою функцію. Докладаючи максимум зусиль наш механізм поступово крок за кроком наближається до поставленої мети, тобто перемоги над окупантами. Ми обов’язково доведемо, що наш механізм незламний, вічний, тому що ним керує український народ з незламним духом і українською силою.

Я, як і кожен громадянин країни допомагаю нашій країні в тяжкий час. Я вважаю, що професія вчителя, на яку навчаюсь, в майбутньому буде корисна для підростаючого покоління і цим принесу користь своїй державі. Зможу донести правдиву історію про сучасні роки війни, про сміливість, честь і гідність українського народу. На даний момент разом із своєю родиною допомагаємо українській армії фінансово та матеріально. Я вдячна всім захисникам, які захищають нас і нашу Україну, ризикуючи своїм найціннішим – життям. Завдяки їм, я можу з гордістю сказати, що: « Я – українка, я цим пишаюсь і в цьому моя суперсила!»