Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Наш дім зруйновано"

переглядів: 98

Вітаю, Миколай! Мене звати Артем, мені 6 років. Я народився у м. Маріуполь. Але зараз через війну я проживаю у м. Павлоград, Дніпропетровська обл. Це невелике місто, але тут краще ніж у зруйнованому Маріуполі. Наш дім теж зруйновано. Я познайомився тут з новими друзями. Їх звати Єгор, Соня та Ніколь. В цей час я намагаюсь бути сильним та сміливим, в цьому мені допомагають книжки, мамина та татова підтримка.

Мені не вистачає мого дому та моєї кімнати, яку мої батьки тільки-но облаштували, не вистачає улюбленого пледа та мого ліжка. В мене було багато різних книжок та розвиваючих ігор, вони всі згоріли, їх теж не вистачає. Але найбільш я сумую за велосипедом.. Я би хотів поділитися з тобою своїми малюнками, в них я малюю все що зараз відбувається.

Я вдячний ЗСУ ,що вони нас захищають, що ми спимо у ліжку, а не у підвалі.. Я мрію, щоб війна скоріш закінчилася і всі військові повернулися живими і ми змогли знайти собі новий дім, мрію про велосипед та про конструктор лего військова база.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло безпека та життєзабезпечення житло внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій