Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марина Вадимівна

«Нам не вірилося, що стріляють»

переглядів: 496

Коли розпочалася війна, було страшно. Ми в підвалі сиділи, кілька разів наді мною кулі свистіли. Іноді ми повзли під будинками. У мене розбиті всі чотири вікна, під'їзд. Літали гелікоптери, тут все горіло і летіло. Ми спускалися в підвал і до ранку там сиділи.

Іноді ходили до знайомої, яка мала гарний притулок, там і спали, і їли. Мені Норвезький фонд допоміг два вікна поставити, а одне так і залишилося забите фанерою.

Ми не зрозуміли, що це серйозно. Нам не вірилося, що стріляють. Я була на ринку, коли літаки почали літати. Ми не знали, куди тікати... застигли і не знали, що робити, а з ринку було видно, як літак це все скидає.

І тоді вилізли всі наші болячки. Всі люди по місту ходять, кульгають, хитаються, всі скаржаться на здоров'я, тиск у нас за 200 майже щодня.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Щастя 2014 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери 2014 зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я літні люди (60+) перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій