Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Сергіївна Маслова

«Почалася війна – і наша сім'я залишилася практично без засобів до існування»

переглядів: 1181

Мені 34 роки, я заміжня. Моя сім'я складається чотирьох осіб: я, чоловік і двоє дітей. Синові 12 років, дочці 11 років.

Ми проживаємо в місті Макіївці Донецької області. Я працюю в бюджетній сфері (охорона здоров'я), чоловік – у вугільній промисловості.

На жаль, у 2012 році моя дочка серйозно захворіла, діагноз – ідіопатична фокальна епілепсія. Це дуже важко прийняти, та й ліки, які необхідно приймати, дуже дорогі.

У 2014 році, коли почалася війна, наша сім'я залишилася практично без засобів до існування. Пів року ми не отримували заробітну плату. Дуже важко було і з придбанням ліків для дитини.

Трохи пізніше наш лікар підказав, що є Фонд «Допоможемо», який допомагає з продуктами, ліками незахищеним верствам населення. Ми туди звернулися – і нам допомогли. Хочу щиро подякувати Фонду Ріната Ахметова «Допоможемо».

Зараз, на жаль, шахти не працюють, тому чоловік втратив роботу. Якби не Фонд, я не знаю, як лікувала б дитину. Адже приймання препаратів припиняти не можна.

Добре, що є такі люди, яким не байдужа біда інших. Ще раз красно дякую! Тільки доброта та любов до ближнього врятують світ!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Макіївка 2014 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій