Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Андріївна

"Ми спускалися на перший поверх у порожню квартиру"

переглядів: 501

Мешканка Валуйського з початком війни на Донбасі втратила спокій та роботу. Сім'я ховалась у порожній квартирі двоповерхівки, бо підвалу поблизу не було. Зараз жінка мріє про мир та роботу.

Ми живемо у двоповерховому будинку на кілька квартир. Коли 2014 року починали стріляти, ми спускалися на перший поверх у порожню квартиру. Там почувалися, як під захистом. Коли припинявся обстріл, поверталися назад. У нас у квартирі і вікна від стрілянини вилітали, але вже все відремонтували.

Ми без світла та їжі сиділи. Мене та доньку скоротили на роботі, тільки чоловік працює, а на 6000 гривень усіх не прогодуєш, та ще й комунальні платежі сплатити треба.

Наразі трохи безпечніше, але іноді починають стріляти.

Хочу забути все, що було, і щоби перестали стріляти. Мрію, щоб закінчилася війна, влаштуватися на роботу та отримувати хоч якусь зарплатню, щоб жити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Валуйське 2014 2021 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій