Колбасюк Дарія

9-а клас, Одеська Гімназія №120

Вчителька, що надихнула на написання – Котий Лариса Володимирівна

Моя Україна майбутнього

У майбутньому я уявляю свою рідну Україну в Мирі.

На сьогоднішній день слово "Мир" означає для меня життя без постійних денних та нічних тривог, без обстрілів, життя без страху. Всі військові зможуть повернутися живі до своїх сімей, більше не будуть гинути наші відважні чоловіки та жінки. Кожна людина, яка виїхала за кордон через війну, зможе повернутися до своїх рідних домівок.

Також Мир в інформаційному просторі. Люди перестануть ганьбити один одного в інтернеті, не будуть цькувати всіх, хто не схожий на них поглядами на життя, зовнішністю, або принципами.

Я гадаю, що у найближчому майбутньому в Україні настане Мир. Тоді наша влада та народ, зможуть перевести свою концентрацію з військових дій на влаштування більш комфортного повсякденного життя. Україна зможе вийти на новий політичний рівень у всьому світі. Ми почнемо ще більше розвиватися в цифрових технологіях та будемо з великою швидкістю наближатися до рівня життя високорозвинених держав. Наші люди стануть більше звертати увагу на екологію нашої країни. Ми будемо плідно працювати, щоб середовище навколо нас було чистим. Буде розвиватися медицина. Медичні послуги високого рівня стануть більш доступними для всіх людей. Українці менше хворітимуть, тому в нас збільшиться середній вік життя. А також, Україна буде розвивати освітні заклади. Наші фахівці потрібні всюди, а люди з інших країн хотітимуть отримувати освіту в нас.

Зранку прокинувшись та почувши слова "Ми перемогли!" моє життя так само перевернеться на триста шістдесят градусів, як і двадцять четвертого лютого, коли повномаштабне вторгнення тільки розпочалось. Я буду дуже щаслива, напевно заплачу. Мені стане спокійно, я зрозумію, що цей жах закінчився, я зможу жити далі так, як до цього пекла.

У день перемоги я хочу посидіти зі своєю родиною вдома та спокійно поділитися один з одним нашим полегшенням та відчуттям спокою, щастя. Розділю радість з друзями, ми будемо плакати від щастя, що змогли пройти весь цей страшний та важкий шлях разом. Буду зустрічати родичів, які поїхали за кордон від війни.

Поїду у Херсонську область до своїх родичів, за якими дуже скучила за цей час.

У висновку хочу сказати, що я щиро вірю та знаю, що ми переможемо і будемо жити в мирній процвітаючій країні , бо добро завжди перемагає зло!