Ялинська Ольга, учениця 10 класу Звенигородського опорного закладу загальної середньої освіти імені Тараса Шевченка Звенигородської міської ради

Вчитель, що надихнув на написання есе - Носацька Василина Дмитрівна

Чому бути українкою – це моя суперсила?

Україна - це чудова країна з багатою історією та культурою. У нас є стародавні міста, чарівні села, мальовничі природні ландшафти. У нас є своя унікальна мова, музика, література, мистецтво. Я люблю Україну. Я люблю її за красу, за її людей.

Україна - це країна з багатою історією, яка сповнена героїзмом і трагедією, здобутками і перемогами.

Я вірю, що Україна має велике майбутнє. Ми - молода, але амбіційна країна. Ми прагнемо до свободи, процвітання. Я вірю, що ми досягнемо всіх наших цілей. Я буду працювати, щоб моя країна була квітучою, щоб моя мова була вільною, щоб моя культура була відомою.

Я буду працювати, щоб всі люди на Землі знали, що бути українкою - це велика честь.

Я люблю свою країну, і я завжди буду її підтримувати. Я вірю в Україну, і я вірю в її Перемогу. Знаю, що бути українкою - це не завжди легко. Ми часто стикаємося з несправедливістю, з війною, з жорстокістю. Але ми завжди знаходимо в собі сили, щоб жити, щоб боротися, щоб перемагати. Я впевнена, що моя суперсила допоможе мені зробити світ кращим.

Сила українського духу проявляється в нашій любові до Батьківщини, в нашій вірності традиціям, в нашому прагненні до свободи. Ми - народ, який не боїться труднощів, який завжди готовий відстоювати свої права. Я впевнена, що сила українського духу буде жити вічно. Ми - народ, який ніколи не здасть свої мрії і свої цілі.  

Незламність українського духу проявляється і сьогодні, в часи війни. Ми не здаємося, ми продовжуємо боротися за нашу свободу. Ми віримо, що переможемо, і ми обов'язково здобудемо Перемогу. Сила українського духу - це та сила, яка робить нас особливими. Це сила, яка допомагає нам жити, любити, сподіватися. Це сила, яка робить нас непохитними і непереможними. Я пишаюсь тим, що я українка! 

Я знаю, що я не можу зробити багато, щоб допомогти Україні перемогти. Але я хочу зробити все, що можу, щоб висловити свою підтримку. Я вірю, що Україна переможе, і я буду продовжувати робити все, що можу, щоб допомогти їй у цьому.

Я поширюю інформацію про війну в Україні. Я розповідаю друзям і родині про те, що відбувається в Україні. Я також пишу коментарі в соціальних мережах, щоб привернути увагу до війни. Я молюся за Україну. Я вірю, що молитви можуть допомогти Україні перемогти. Я молюся за українських військових, біженців і всіх мирних людей, які страждають від війни.