Манцуров Костянтин
студент 2 курсу НПФК Одеської політехніки

"Чому бути українцем – це моя суперсила?"

Що для мене значить бути українцем? Це не просто слово в паспорті або місце на карті світу. Це щось більше, щось, що визначає мою сутність і додає сили кожен день.

Бути українцем - це та неймовірна суміш культури, традицій і гордості, єдності, які доповнюють моє існування. Це яскраві ранкові сходи сонця, запах свіжого хліба на столі та гомін української мови, який лунає від улюблених пісень.

Пам'ять про тих, хто боровся за нашу незалежність, є частиною нашої ідентичності. Гордість за наші досягнення і віра в майбутнє. Відчуття спільноти, коли всі ми, незалежно від того, де ми живемо, якою мовою говоримо, відчуваємо, що ми - одна велика родина.

Моя суперсила полягає у вірі, гордості та відданості своїй країні. Я вірю в силу наших традицій, в тепло та відданість наших сердець, які здатні покласти край найважчим випробуванням.

Ми - народ, який має внутрішній запал до досягнень, народ, що здатен перетворити свої мрії на реальність. Гордість за нашу культуру, мову та традиції несе в собі силу об'єднання. Як українці, ми маємо зобов'язання передати цей дух нашим нащадкам, навчити їх цінувати та берегти спадок, який ми успадкували від наших предків.

Я – українець та з гордістю ділюся своєю суперсилою, яка означає бути собою, бути вільним, бути гордим, вірити в найкраще майбутнє та найголовніше бути єдиними з іншими.