Кардашова Анастасія, студентка 1 курсу Сумського фахового медичного коледжу

Вчитель, що надихнув на написання есе - Ляшенко Людмила Іванівна

Чому бути українкою— це моя суперсила?

Україна надзвичайно велика та міцна. Вона може гордитися своєю історією, культурою та іншими досягненнями. Трагічні події, життя нашого народу виховали у кожному з нас усвідомлення того, що нашою країною варто пишатися.

Наприклад: Євромайдан — унікальне явище в сучасній світовій історії, а також Помаранчева революція. Тоді ми, українці, довели, що є сміливими та впевненими.

Ми можемо бути згуртовані, ми можемо мислити нестандартно, ми можемо пропонувати креативні рішення. Ми можемо бути прикладом для інших. В моїй країні, а саме в народу, зараз сформовані такі цінності, які можуть бути прикладом. Українці — нація вільних та сильних духом людей. Сьогодні в моїй країні війна.

Весь світ бачить незламність та міць українського народу у різних сферах життя: мужність та хоробрість наших воїнів, цілодобову роботу волонтерів, біль та сльози матерів полеглих Героїв. Все це ми робимо заради перемоги та мирного майбутнього.

Наші предки вважали, що під час створення світу Бог лишив собі особливу землю, щоб насолоджуватись та відпочивати на самоті. Однак вирішив віддати її українцям. Можливо в цьому і є секрет, звідки у нашого народу стільки сил пережити тяжкі випробування. Я пишаюсь тим, що я українка.