Борбелюк Вікторія
ВСП «Могилів-Подільський технолого-економічний фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету»
Вчитель, що надихнув на написання есе: Ільєва Олена Петрівна

Моя Україна майбутнього

Мир для мене сьогодні означає стан, коли відсутні конфлікти, насильство та війни, коли люди живуть у злагоді, з повагою один до одного та мають можливість розвиватися та досягати своїх цілей. Мир дозволяє будувати стабільне, розвинене суспільство, де є можливість жити щасливо та безпечно.

Я мрію про щасливе майбутнє України, сподіваюсь на активний розвиток у всіх сферах та процвітання країни. Вважаю Україна майбутнього відзначатиметься своєю технологічною динамікою та глибокими культурними цінностями. Ключовим аспектом майбутнього розвитку України є система освіти. Кожна дитина повинна мати рівний доступ до якісної освіти, оскільки знання та навички є основою для подальшого прогресу суспільства та економічного зростання.

Забезпечення доступу до високоякісної освіти для всіх, незалежно від їхнього соціального походження чи місця проживання, сприятиме формуванню інтелектуального та креативного потенціалу суспільства.

Коли Україна переможе, це означатеме, що вона здолала внутрішні та зовнішні виклики, що стояли на її шляху. Також я прагну брати активну участь у процесі відродження країни. Я буду підтримувати прозорість та боротьбу з корупцією, а також допомагати у збереженні довкілля, активно долучатися до громадського життя, підтримувати українську культуру та мову, пропагувати українські цінності та традиції.