Нас неймовірно бомбили сьогодні. Ми із сестрою сильно злякалися. У нас був день народження, і під вікно впав снаряд. На нашій вулиці у квартиру залетів снаряд, поранило стару бабусю в око.

А ще в нас під вікном на клумбі знайшли снаряд, приїхали сапери й забрали снаряд.

Мама поїхала на роботу, а нас бабуся забрала до себе.

Потім у школі сказали, що школа закрита на два тижні.

2014 року, як почалася війна, ми поїхали до Росії на один тиждень, а потім приїхали додому.

Ми дуже добре жили до війни. Коли прийшла війна, усе змінилося, мало магазинів стало, половина позакривалися, школа не працювала.

А ще мені Штаб Ріната Ахметова подарував путівку на море, у табір «Альбатрос». Мені там дуже сподобалося.

2016

У 2016 році взимку ніби притихли, а через два місяці все змінилося. Почали дуже сильно бомбити. Ми ночували в бабусі, коли мама була на роботі. Селище Зайцеве, яке біля нас, дуже сильно обстрілюють і нам дуже чути, бо бабуся живе біля поля, а за полем починається Зайцеве.

Мені здається, Горлівку почали обстрілювати найбільше.

Якось, коли моя тітка стояла в Горлівці на зупинці, туди прилетів снаряд – і вона померла. Нам повідомили вже наступного дня. Я ледве-ледве стримувала сльози.

2016 року, коли починали бомбити, мене відправили до табору, але це було у вересні, на три тижні.

А ще у 2015 році 11 червня, на наш день народження, цілий день бомбили. Ми не змогли відсвяткувати нормально. До нас змогли прийти моя подруга Олена та друг Женя.

Коли ми з подругою йшли зі школи, почали бомбити по Зайцевому. Нам сказали зайти до Палацу культури. І коли ми їли морозиво, я тільки доїдала морозиво, за палацом упав великий снаряд.