Привіт, я маленька принцеса, мене звати Мілана! Зараз мені 2 роки і 11 місяців, незабаром в мене день народження і мені виповниться 3 рочки! Я мандрівниця, з найкращого та найріднішого міста у Луганській області, міста-героя - Попасна! Моя родина втікала від жахливих вибухів, щоб сховати мене в безпечному місті.

Трішечки відволіктись від жахів мені допомагають мої батьки, вони розповідають мені казки, ми вивчаємо цифри, вірші та малюємо яскраве сонечко у синьому небі! Нажаль, до садочка я не ходжу, бо вони не працюють, але в майбутньому я обов'язково піду туди, де познайомлюсь із іншими дітлахами. Зараз ми знаходилось в Дніпропетровській обл, м. Павлоград. Це тихе, затишне, а саме головне безпечне місто, де не чути вибухів і де я не ховаюсь в темному і страшному підвалі... Це місто боронять ангели-охоронці, наші захисники! Моя родина щиро вдячна їм!

Я хочу, щоб кожна дитина мала щасливе дитинство, не чула жахливих вибухів, мала змогу ходити до дитячого садочка, милуватися природою, сміятися та гратися, а головне - в мирній країні! Вірю в силу захисників і мрію про стежку, яка одного разу приведе мене додому, в рідний куточок і ми всією родиною будемо святкувати свята !