Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Кратков Данило

"Мій будинок був зруйнований російською ракетою"

переглядів: 46

Привіт! Мене звуть Даня, мені 4 рочки, і я з міста Авдіївки. У мене є спогади про свою колишню домівку, але тепер все змінилося. Мій будинок був зруйнований російською ракетою, і тепер я не можу повернутися туди. Світлу кімнату, де була велика мапа світу та моє улюблене ліжко-будиночок, я вже не пам'ятаю. Але я мрію, щоб війна скоріше закінчилась, бо мама обіцяла, що після війни ми поїдемо до моря. Я так сильно про це мрію!

Моя сім'я зазнала великої втрати через цю війну. Втратили члена родини, дядька мами, і це дуже болюче. Я відчуваю біль за загиблих сусідів та знайомих. Ми також втратили роботу і свій дім. Тепер ми шукаємо духовний спокій і сподіваємося на краще.

Я мрію про мир і про море, а також про подарунки, які мене зможуть порадувати. Буду вдячний за дерев'яну залізну дорогу, солодощі або великий набір лего.

Мій будинок був зруйнований російською ракетою

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2022 2023 Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій