Доброго дня, Святий Миколай. Мене звуть Кирил, мені 6 років, але зовсім скоро буде 7 і тоді я зовсім стану дорослий.

Я з міста Чугуїв, що на Харківщині. Наразі мі з мамою та бабусею знаходимось у м. Львів. Тут мені дуже подобається, але хочеться додому. Тут мені дуже подобаються трамваї, вдома у нас такого не було. Тут я пішов до першого класу, в мене з'явилися нові друзі, навіть є найкращий. Клас у нас дуже дружній.

Мене дуже підтримує мама моя. Хоча їй самій важко, в неї немає ніжки, вона ходить на протезі і їй дуже боляче, але я вірю, що все буде добре. Вона в мене дуже гарна. Тата не бачив давно. Зараз би дуже хотів бути вдома, побачити свого друга зі садочка. Побачити свої іграшки.

Святому Миколаю хочу сказати, що я чемний хлопчик. Я прибираю за собою свої речі, намагаюсь добре вчитись, слухаюсь маму та бабусю.

Я дуже вдячний, що мама мене забрала від сильних вибухів. Все робить для мого комфорту.

Ще хотів сказати, що вдячний нашим воїнам за кожний ранок, дякую волонтерам, які допомагають нам та зустрічаються нам.

Я ще ходжу на гурток моделювання. Мені дуже подобається, зараз трохи менше, немає часто світла.

Я дуже мрію про ПЛАНШЕТ та смарт годинник. Планшет мені потрібен для навчання. Я зараз стараюсь навчитись писати та читати, в нас вже були онлайн уроки, і я пропустив, ми потім наздоганяли з мамою. Розумію, що далі теж він буде дуже мені потрібен. Тому хоті би тебе дуже-дуже попросити. Смарт годинник мені потрібен, коли я йду в школу і лунає повітряна тривога, мені хочеться подзвонили мамі, щоб вона і я не хвилювались. Буду дуже тобі вдячний. Ти бачиш, який я гарний хлопчик. Я вірю в тебе і в диво.

Бажаю для нашої країни миру і найскорішої перемоги. Дякую.

Кирил