Донецька ОВА та Платформа пам'яті Меморіал згадують убитих росіянами жителів Донеччини.

Сім’я Чікмарьових – чоловік Олександр, дружина Маргарита та двоє їхніх синів Матвій і Клим, жили в Бучі. З Донеччини на Київщину Чікмарьови перебралися після вторгнення російських військ на територію рідного краю. Після 24 лютого 2022 року родині знову довелося тікати від війни.

Маргарита та діти загинули на місці

32-річна Маргарита Чікмарьова загинула 5 березня у Бучі – росіяни обстріляли автомобіль, у якому вона їхала разом з дітьми та чоловіком. Обоє їх сини також загинули.

«Вони від будинку від'їхали на якихось 800 метрів. Маргарита та діти загинули на місці. А Сашко отримав сильне поранення, залишився без ноги. Він був у лікарні, зв'язався лише з кумом і сказав йому, що в нього більше немає родини. Вони обоє так любили своїх синів! Я іноді думаю, що добре, що Рита не бачила Матвія та Клима мертвими - вона б не перенесла цього», – розповіла подруга Маргарити.

«Вони з Сашком – україномовні, й не хотіли, щоб їхній син Матвій ішов до школи так званої «ДНР». Переїхали до Бучі. Згодом народився другий син – Клим. Після декрету Рита працювала у Бучанській міській раді, потім - у сельраді Гостомеля», – розповіла подруга загиблої.

У загиблої Маргарити, окрім чоловіка, залишився ще батько, який нині живе на Донеччині.

Історія з instagram каналу Victims of russia.