«Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання»

Любов Шамота

Директор Ясногородської гімназії – освітній центр Бишівської сільської ради Фастівського району Київської області.

Любов до дітей і роботи долає усі виклики

«24 лютого 2022 року змінило життя кожного з нас. З перших днів у Ясногородській гімназії Бишівської громади було створено медичний пункт, було організовано видачу продуктів харчування. Наша гімназія стала прихистком для місцевих і внутрішньо переміщених. З квітня ми продовжували освітній процес дистанційно. Так, було нелегко. Але любов до дітей і роботи долає усі виклики. І ми навчали, виховували, підтримували, гартувалися, продовжували волонтерити.

З 1 вересня гімназія повернулася до звичного режиму роботи. Порадились з батьками, зважили всі ризики, погодилися на очну форму навчання. Школа заліковує свої рани, на подвір'ї лунає дитячий сміх, життя продовжується.

«Живи так, як вчиш», - це моє життєве кредо. І ми навчаємо, виховуємо дітей на власному прикладі, на прикладі наших героїв-земляків. Переконана, що скоро переможемо, тому що народ, який окрилений волею, непереможний! Слава Україні! Слава нашим Збройним силам України!»