Сєдова Єлизавета

9 клас, Херсонський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33"

Вчителька, що надихнула на написання: Рукасевич Юлія Юріївна

Конкурс есе "Моя Україна майбутнього"

Україна – моя Батьківщина, країна з багатою історією та культурою. Я люблю її за красу, за  її людей, за її потенціал.

Я мрію про Україну майбутнього, яка буде вільна, демократична та процвітаюча. Україна, в якій кожен громадянин має рівні можливості для розвитку своїх талантів. Україна, в якій немає бідності, корупції та насильства.

Я вірю, що такою Україна, обов’язково буде в майбутньому. Але для цього нам потрібно працювати разом. Нам потрібно будувати нову Україну, в якій кожен буде відчувати себе частинкою великого цілого. Ось деякі з аспектів України майбутнього, про які я мрію:

- Економічне процвітання. Я хочу, щоб Україна була успішною економічно. Я хочу, щоб українці мали гідні зарплати та пенсії. Я хочу, щоб Україна була привабливою для інвестицій.

- Соціальна справедливість. Я хочу, щоб в Україні не було бідності. Я хочу, щоб кожна дитина мала можливість отримати якісну освіту та медичне обслуговування. Я хочу, щоб в Україні було безпечно жити.

- Збалансоване природне середовище. Я хочу, щоб ми дбали про нашу природу та охороняли її для майбутніх поколінь.

Я знаю, що це амбітні цілі, але я вірю, що ми можемо їх досягти.

Ми, УКРАЇНЦІ, - народ, який не здається. Ми пройшли через багато випробувань, але ми завжди знаходили в собі сили для відродження.

Я вірю, що Україна майбутнього – це країна, в якій кожен може бути щасливим і успішним. Я вірю, що ми можемо разом побудувати кращу Україну для себе та наших дітей. Я вірю, що працюючи разом, ми зможемо створити кращу Україну майбутнього.