Життя Ольги Савостьянової відібрав російський обстріл селища Нью-Йорк Донецької області 12 лютого 2024 року. Ворог влучив авіабомбами по пʼятиповерховому будинку, де вона перебувала разом із чоловіком. Через щільні і часті обстріли їхні тіла не можуть витягнути з-під завалів, щоби поховати.

Ліжко з матрацом знайшли, а тата і маму – ні

«Були дні тиші, проте розбір завалів усе ще не проводили. Сини самотужки розкопали вхід в квартиру і спальню, де міг бути батько. Ліжко з матрацом знайшли, а тата і маму – ні. Тоді, 12 лютого, Сергій і Ольга були вдома. За хвилину до загибелі Оля з балкону розмовляла з сусідом, казала, що зараз нагодує чоловіка і прийде до них у підвал пити чай», – розповіла сестра Ольги, Олена Солодилова.

Ользі було 64 роки. Вона працювала телефоністкою на машинобудівному заводі. У вільний час обожнювала вʼязати, випалювала картини на дереві. Вміла пекти та загалом смачно готувати.

«Вона була дуже весела, гарно жартувала. Компанійська. Підтримувала у важкі часи рідних і друзів, організовувала на так звані «суботники» сусідів. Вони часто всім під'їздом збирались і відзначали свята разом», – додала Олена.

В Ольги Савостьянової залишилися двоє синів, сестра та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.