57-річна Людмила Рєпіна жила в Ізюмі у сумнозвісній п’ятиповерхівці на Першотравневій, 2. Цей будинок 9 березня росіяни обстріляли з танка та завдали авіаударів по ньому. Під завалами загинуло близько 50 людей. Серед жертв – Людмила, її чоловік, син та мама.

ЇЇ загибель – трагедія для всіх

Людмила працювала в управлінні освіти, за освітою була інженеркою. Навчалась у Харківському політехнічному інституті. Ще студенткою познайомилася зі своїм чоловіком Юрієм. Для багатьох друзів та знайомих подружжя Рєпіних були прикладом сімейних стосунків. Юрій зустрічав Людмилу з роботи, вони ходили по місту за руку, всюди були разом.

Людмилу пригадують хорошою господинею. Частенько колег з управління освіти пригощала своїми пиріжками. Жінка дбала про здоровий спосіб життя, регулярно робила спортивні вправи. Захоплювалася музикою, любила читати і вирощувати на дачі квіти. Мріяла про онуків та ремонт у власному помешканні.

«Людмила завжди приходила на допомогу. Друзі і колеги знали, що на неї можна покластися. Вона останнє віддасть, але допоможе», – пригадує колега Марина Шевлякова.

«ЇЇ загибель – трагедія для всіх, хто з нею працював», – додає інша співробітниця загиблої Тетяна Гуцаленко.

У Людмили Рєпіної залишилися двоюрідні брат і сестра, племінник.

Історія з instagram каналу Victims of russia.