Дарʼя Суслікова загинула в місті Маріуполь, що на Донеччині, в середині березня 2022 року. Внаслідок ворожого обстрілу житлового будинку обірвалися життя також її батька Олександра та бабусі Алли.

Її пам’ятають як усміхнену, радісну, позитивну людину

У жовтні 2021-го Дарʼї Сусліковій виповнилось 18 років. Вона була студенткою першого курсу Донецького державного університету внутрішніх справ. Здобувала освіту за спеціальністю «правоохоронна діяльність» у 110-му навчальному взводі. Була активною, творчою, життєлюбною. У вільний час займалась бальними танцями. Мала багато друзів.

«Я знала цю дівчинку з двох років. Талановита, енергійна, красива. Її сімʼя – це були наші хороші друзі, а з мамою Дарʼї ми працювали на одній роботі», – написала подруга родини Поліна Кладіті.

«Розумна, неординарна, вона відповідально ставилася до навчання та покладених на неї обов’язків. Її пам’ятають як усміхнену, радісну, позитивну людину, готову завжди допомогти, підтримати. Дарʼю вважали сонечком взводу – стільки доброї енергії випромінювала вона. Мала багато мрій, які, на жаль, не судилося здійснити», – розповіли у виші, де навчалась загибла.

У Дарʼї залишилися сестра та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.