Дорогий Святий Миколай🎄! Пише тобі дівчинка Влада👱‍♀️ Я народилася і жила в м. Сєвєродонецьк, там було все моє найулюбленіше. Школа, друзі, гарний ліс. Мій самокат, санчата і улюблений рожевий іграшковий зайчик. Ми готувалися всією сім'єю до народження моєї сестрички, я робила дуже гарну картину їй в кімнату🎀.

Коли почалася війна ми поїхали в місто Черкаси, тепер у нас не така гарна квартира як вдома і всі мої іграшки і улюблені речі залишилися вдома. Та більш за все я сумую за бабусею і дідусем. В Черкасах я знайшла нових друзів, і вже народилася моя сестричка. Я дуже її люблю, мама каже, що я найкраща няня в світі.

Моя сім'я дуже вдячна всім добрим людям, які нам допомогли. Я дуже хочу, щоб наша країна перемогла і звільнила моє рідне місто. Хочу щоб закінчилась війна. Щоб люди і дітки не помирали.

Подаруй мені те, що зможеш я всьому буду рада🎁❤! Просто напишу про що мрію🥰 Я люблю цукерочки, займаюся малюванням, ходжу на волейбол (мрію про спортивну сумочку, форму, м'яч), хотіла би дитячу косметику, лего, санчата, годинничок, самокат, ялинку, гарний шкільний пенал та гарну сукню і багато іншого, бо все залишилося вдома. Любий Миколаю, я бажаю тобі всього самого доброго і чарівного! Нехай новий рік буде для нашої країни і тебе дуже щасливим, і всі роки потім🪄!!!