Привіт, святий Миколай. Я Микита з міста Сєвєродонецьк, мені 13 років. Навіть не знаю, як почати і що попросити. Всі подарунки, які ти мені дарував кожен рік, залишились вдома. Я дуже хочу повернутись додому, але мама каже, що дому більше немає((

Я тебе прошу - допоможи нашим захисникам та захисницям, щоб закінчилась війна і ми перемогли! Щоб всі були живі і щоб моя родина знову зібралась разом. А ще під час обстрілу загинув мій друг однокласник і я за ним сумую. Тут у мене з'являються нові знайомі, але всі справжні друзі роз'їхались - хто де.

Я дуже люблю займатись програмуванням, і люблю конструювати прилади з електроконструктора, який лишився вдома. Дуже хочеться щось корисне, щоб можна було щось конструювати або збирати, наприклад електронний конструктор зі схемами або набір для вивчення роботехніки Arduino Starter Kit RFID (я зараз вивчаю роботехніку, навіть зайняв 1 місце на конкурсі з програмування). Хочу спробувати сконструювати електронний генератор, щоб заряджати мобільний телефон. А в майбутньому буду створювати нові Байрактари. Дуже дякую.