Приїхала до Маріуполя 2015 року з Донецька. У Донецьку в мене залишилося троє дітей. Старша померла. Молодша зараз там живе. Ми прожили в Донецьку 35 років. Коли почалися бойові дії, переїхали до молодшої доньки. Вона теж у Будьонівському районі, але ближче до центру.

Хочеться, щоб з'єднався Донбас з Україною

А коли почали стріляти, воду відключали, бомбардування, ховалися в підвалах. Це в нас спокійніший район. Уже знали, коли будуть стріляти, коли потрібно бігти з дітками.

Хочеться, щоб з'єднався Донбас з Україною

Уся ця бойова техніка – страшно. Діти боялися, плакали. Літаки літали, дуже багато літаків. Техніки дуже багато, там не асфальт, а ніби вже пробоїни були. Будинки зруйновані, будівель дуже багато. Ми не витримали й вирішили перебратися до Маріуполя.

Від Ріната Ахметова отримували допомогу. Продукти – борошно, цукор, масло – найнеобхідніші. Це дуже велика допомога. Щиро дякуємо, що не залишив нас у скрутну хвилину. Фонд і до сьогодні допомагає нам.

Хочеться, щоб з'єднався Донбас з Україною

Хочеться, щоб настав мир на землі. Хочеться, щоб з'єднався Донбас з Україною, щоб не було цих закритих доріг, кордонів не було.