Привіт, Святий Миколай! Мене звуть Софія, мені 8 років.

Я родом з прекрасного міста Херсон, зараз це місто Герой, адже на його долю випало багато випробувань.

На даний момент, я проживаю в місті Одеса, яка вважається перлиною нашої могутньої держави.

Мені тут дуже подобається, я побачила багато прекрасних скверів та парків, а ще в Одесі надзвичайно гарна архітектура, яка вражає своєю давньою історією...

Тут я знайшла собі чудову подругу, її звуть Дарина, у неї довге чорняве волосся, а у мене світле, тому ми з нею як день і ніч, доповнюємо один одного, нам дуже весело разом...

Я вдячна своїм батькам за любов та підтримку в такий тяжкий час для нашої країни та нашого народу.

Вони мене надзвичайно люблять, намагаються компенсувати місяці проведенні в окупованому місті. Віддали мене в танцювальний клас, адже до війни я займалася танцями, це моє улюблене хобі.

Ще в мене є маленький братик Кірюшка, йому один рік і три місяці, він дуже кумедний та кмітливий, я його дуже люблю, та завжди допомагаю мамі його виховувати, я для нього найкраща няня.

Сімейне тепло та затишок в родині допомагають мені в ці тяжкі часи, разом все подолаємо.

Але мені надзвичайно не вистачає своєї школи, вчителя, однокласників, які роз'їхалися в різні куточки нашої країни... А ще дуже сумую за своїми іграшками, які залишилися вдома, в моєму рідному Херсоні.

Але я вірю в наших янголів охоронців, наших ЗСУ, завдячуючи їм, у нас все добре, я вірю в те що ми обов'язково здобудемо перемогу та повернемося в рідні домівки.

Святий Миколаю, я знаю що ти справжній чарівник, хочу попросити у тебе подарунок для себе і молодшого братика... Я дуже мрію про конструктор лего на тематику Гаррі Поттер. Я передивилася всі частини даного фільму, захоплююся головним героєм, його мужністю та добрим серцем.

А для братика хочу попросити розвиваючу іграшку, він полюбляє крутити все що попадається під руки, також любить гратися автівками, не дивлячись на його маленький вік.

Але я знаю що сани Святого Миколая не безмежні, тому я буду рада будь-якому подаруночку від тебе... Я завжди допомагаю своїй матусі у домашніх справах, вчуся теж добре, ще моя мама завжди говорить що я слухняна дівчинка, але ж ти і так все знаєш і бачиш.

Для своїх рідних хочу попросити здоров'я та щастя, це найзаповітніша мрія моєї матусі, а ще для всіх людей миру та надії на краще майбутнє. Ти Чудотворець, я вірю що наші мрії обов'язково здійсняться...

Тобі хочу побажати, щоб вчинки людей ніколи тебе не засмучували і твої добрі справи були виправдані.