Мене звати Андрій, мені 10 років, я навчаюсь в 5 класі, дуже люблю математику і грати в шахи. Я постійно приймаю участь в олімпіадах з математики і займаю призові місця. Я люблю розв'язувати головоломки і судоку. А ще я люблю комп'ютер, мені подобається грати в комп'ютерні ігри з друзями. Я люблю дізнаватись щось нове, люблю подорожувати. 

Війна змінила наше життя, і хоча наша область уже не прифронтова, але дуже страшно, коли над головою летять ракети або вночі над будинком летять шахеди. Цей рік ми вже ходимо до школи, але коли тривоги - то сидимо в укритті.

У моїй сім'ї всі живі, дякуючи Богу, ми постійно молимось за всіх, хто на фронті, щоб вони повернулись живими і неушкодженими. А ще ми в школі на уроках праці робимо окопні свічки - їх потім передають до ЗСУ.

Я хочу, щоб поскоріше настав мир і закінчилась війна. Хочу, щоб не гинули наші солдати. Хочу жити в вільній, мирній, незалежній Україні. А мрію про безпровідні навушники, щоб можна було в будь-якому місці слухати улюблену музику, але я буду радий будь-якому подарунку від Святого Миколая.