Війна на Донбасі триває цілих три роки – час до та після. До… робота, мир, спокій, а після… руйнування й час очікування, надії та віри, що війна ось-ось закінчиться.

Наша сім'я невелика, складається з трьох осіб. Синові 12 років. Ми живемо в Донецьку, любимо проводити час разом. Їздимо на риболовлю, у парк.

На початку війни ми поїхали в інше місто та прожили там сім місяців, дуже хотілося додому.

На початку 2015 року, ми повернулися у своє улюблене місто, дім. Син пішов до свого класу, своєї школи, яка частково була зруйнована. Деякий час діти навчалися дистанційно у зв'язку зі складною ситуацією.

Спочатку було страшно виходити на вулицю, сиділи вдома. Дуже страшно було чути й бачити вибухи, загибель дітей і дорослих, руйнування сусідніх районів і будинків. Багато що залишиться в пам'яті, що хотілося б викреслити та забути.

Дякую Фонду Ріната Ахметова за надану можливість оздоровити наших дітей. На сайті Фонду я побачила інформацію про літній відпочинок, подала заявку за телефоном гарячої лінії. І ось уже другий рік наш син з іншими дітьми оздоровлюється біля моря. А цьогоріч ще й зі своїми друзями.

Завдяки Фонду в дітей є можливість упродовж двох тижнів відпочити, оздоровитися, позайматися з психологами.

Сподіваємося зустрітися наступного року знову, але головне – щоб настав мир.