Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Павло Безсмертний

"Додому так і не повернувся"

переглядів: 30

Павло Безсмертний загинув на початку березня 2022 року на Київщині. Він жив у селі Березівка Бучанського району. З перших днів повномасштабної війни російська армія наступала на Київщині, захоплюючи населені пункти області. На початку березня окупанти зайшли і в рідне село Павла.

Додому так і не повернувся

2 березня чоловік пішов до друга, який мешкав у будинку на протилежному боці Березівки. Після 16.00 вийшов звідти, проте додому так і не повернувся.

Лише 9 квітня 2022 року, після звільнення Київщини з російської окупації, його знайшли вбитим у братній могилі між селами Березівка і Бузова. У Павла було кульове поранення в голову.

Павлові Безсмертному був 31 рік. Жив на Київщині. Працював на складі компанії, що спеціалізувалася на будівельних товарах. У вільний час любив грати у футбол із друзями, а також ремонтувати автомобіль.

«Він був доброю і чуйною людиною, завжди відгукувався, якщо просили про допомогу. Нам його не вистачає», – сказала сестра загиблого, Анна.

У Павла Безсмертного залишилися батьки і сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київська область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій