Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Надія Юріївна Білоус

«Діти виросли під обстрілами»

переглядів: 627

У 2014 році я працювала в Донецьку. Спочатку їздила, але потім довелося залишити. Народилася дитина, ми очікували мирного, спокійного життя, жили в себе вдома. Усе було добре, але почалися обстріли. Ми поїхали в Урзуф, а пізно восени повернулися додому і знову почалися обстріли. Поруч знаходиться Горлівка, Дебальцеве. Діти виросли під обстрілами.

Уже сім років не живемо вдома. Дуже складно було фінансово, важко з дитиною, вона з особливостями розвитку й потребує медичного догляду. Вдома було легше вирішити проблему. Усе в напруженому, підвішеному стані. Природно, грошей не вистачає і гостро стоїть питання житла.

Мрію повернутися додому. Через війну, звичайно, втратили дуже багато, головне питання – житло.

Продуктами нас неодноразово підтримував Рінат Ахметов. Спасибі йому велике. Підтримка продуктами була дуже хороша, дозволяла на чомусь економити. Також допомагали протестантські церкви й Червоний Хрест.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Єнакієве 2014 Аудіо Історії мирних 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій