Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Миколаївна

«Були сильні обстріли, і нам довелося виїжджати манівцями»

переглядів: 521

Ми з чоловіком та дитиною зараз переселенці, живемо у Кураховому. До початку війни в нас було нормальне життя, ми працювали, вчилися. Коли у місті розпочалися бойові дії, ми вивезли дитину, потім приїхали самі. Обстріл продовжувався, і нам довелося сидіти в підвалі.

Ми із чоловіком втратили роботу. Нині у Красногорівці дуже важко жити. Питної води немає, є лише технічна. Опалення немає, люди змушені опалювати житло електричними приладами. До війни був газ, але вже сім років його нема. У Кураховому щодо цього легше, бо комунікації є.

Не можу сказати, що ми почуваємося в повній безпеці, адже війна не закінчилася. Хотів би забути пережиті обстріли, тоді було дуже страшно.

Мама залишалася в місті, їй доводилося цілодобово сидіти в підвалі, бо часто були тривалі обстріли. З міста ми виїжджали обхідними шляхами, бо весь час стріляли.

Ми отримували гуманітарну допомогу Фонду Ріната Ахметова, вона допомагала. У Красногорівці було пошкоджено дах нашого будинку та організація «Людина в біді» допомагала його перекривати. Вони змінили також вікна та двері. Нам допомагав і Червоний Хрест. Велика вдячність всім організаціям.

За ці роки ми змінили вже п'ять квартир. Перший клас дитина відучилася в Красногорівці, а в другий пішла вже тут. Мрію, щоб закінчилася війна і все налагодилося, щоб люди мали роботу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода непродовольчі товари їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій