Вітаю Вас, Святий Миколаю! Мене звати Володимир. Мені 11 років. Я з міста Сєвєродонецьк. Це невеличке місто, але дуже гарне і рідне. В моєму місті є багато спортивних майданчиків, кінотеатри, великі торговельні центри. Зараз я мешкаю у місті Одеса. Воно мені подобається. Це велике місто, яскраве та веселе. В мене з'явилися нові друзі: Макар, Сашко та Нікіта.

Спочатку було чутно багато свисту та вибухів. Було дуже страшно. Було чутно, як сиплються вікна, плачуть та кричать люди. Батьки сказали, що будемо виїжджати. Ми дочекалися поки буде невеличка тиша та швидко виїхали. До Одеси ми їхали 2 доби, батьки шукали нову домівку. Потім шукали школу, де ми зможемо навчатися. Мій планшет залишився вдома, тому що його розбили уламки від вікна. Він мені зараз дуже потрібний для навчання. Я дуже сумую за бабусею. Вона залишилася вдома. Сказала, що не бросить домівку, у ній все її життя.

Я дуже вдячний нашим воїнам за все, що вони роблять для перемоги. Я мрію про новий планшет та про те, щоб швидше закінчилася війна. Дуже чекаю Вас у гості, Святий Миколай!