Василечко Марина

9 клас, Яворівський ЗЗСО 1-2 ступенів

Вчитель, що надихнув на написання – Місяйло Сергій Михайлович

Моя Україна майбутнього

Мир - надзвичайно важливий для кожного. Саме його не вистачає сучасному світу, який потерпає в конфліктах, непорозуміннях та насильствах. Для мене мир означає гармонію,що панує між людьми, повагу, взаєморозуміння та підтримку. Я вважаю, що у світі завжди потрібен саме мир, де люди можуть жити в безпеці, без страху за своє життя і за життя рідних. Нажаль, ворог відібрав у нас це відчуття.

Я бачу Україну майбутнього, як сильну, процвітаючу країну, народ якої щасливий і здоровий. Я бачу її, як країну, яка перемогла війну і знищила злого ворога. Відігнавши ворога з своєї землі, наш стяг знову майорить по всій Україні і світу. Всі безвісті зниклі і полонені повернуться і будуть щасливо жити. Люди, у яких знищена домівка, отримали грошову компенсацію на зведення нової. Наші поля знову плодоносять і забезпечують світ.

Моря - розміновані, ми знову можемо їхати на відпочинок у курортні міста. Знищена ворогом інфраструктура - відбудована. Україна, прийнята у організацію НАТО і ЄС.

Одне з головних, я бачу нашу державу без корупції. Українська мова стала надзвичайно популярною, і всі вивчають її з задоволенням і інтересом, без будь-якого примушення. Наша освіта і медицина, являється однією з найкращих у світі.У Криму, ніхто не витісняє кримських татар, всі з повагою ставляться до їхньої культури. У Донецьку ще раз провели чемпіонат Європи. Народ щасливий, об'єднаний і всім задоволений. А Україна продовжує розвиватися, і з кожним роком удосконалюється.

Після нашої безсумнівної перемоги, я піду до церкви і буду молитися за здоров'я наших героїв і назавжди буду вдячна їм за життя. Також я вшаную пам'ять всім загиблим героям. Після нашої перемоги, я буду чекати повернення свого двоюрідного брата, який пропав безвісти. Згодом після обов'язкового його повернення, ми всією родиною зберемося за столом.

Безсумнівно, у кожного залишився страшний слід у пам'яті, але ми повинні жити далі. Війна принесла горе втрати, мільйонам українців. Наша перемога, є дуже важкою і нам потрібно її цінувати. Ми ніколи не маємо забувати героїв, слід завжди проявляти до них повагу, бути вдячними за життя, і розвивати нашу країну.