Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Алла Михайлівна Рибалко

"Будинок мій напівзруйнований стоїть ще з січня"

переглядів: 102

Прокинулась від вибухів і не могли зрозуміти, що це.Тільки пізніше вранці почули про напад росіян. Будинок мій напівзруйнований стоїть ще з січня. Він без шифера стоїть і накрити його хоча б чимось тимчасово немає змоги, бо наше село й досі під обстрілами. Ще одну зиму, не вистоїть і тоді я з онуками залишусь без домівки. Третього грудня нас почали обстрілювати з лівого берега.Ми живемо двома родинами разом. Кошти йдуть на оренду будинку, комірне, памперси, канцтовари, одяг, взуття. Писали в багато благодійних фондів, але не всі допомагали. Живу з сім'єю сина, одна донька живе й працює в Польщі, друга ще в окупації, менший син теж далеко. Я пенсіонер. До війни діти працювали на полях. Нещодавно онуки привезли з собою уламки боєприпасів, якими стріляли по нашому селі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми безпека та життєзабезпечення житло малозабезпечені перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій