19 березня 2022 року зайшли ці варвари у Снігурівку. Я перебував в окупації вісім з половиною місяців. Надивився і начувся всякого. Ворогу не побажаєш. На Великдень влучання були. Привітали нас росіяни. Десять С-300. Сьогодні вночі "шахеди" прилетіли у Снігурівку. Живемо, як на пороховій бочці. 

24 лютого, коли літаки над нами літали, бомбили, ми цибулю сіяли. Я підприємець. Спочатку в голові не вкладалося, що це можливо. 

Коли поселялись ці потвори, я їх інакше назвати не можу, дагестанці чи чеченці, вони були під психотропними речовинами. Лазили по будинках, вигрібали все на світі. Підійшли до сусідів - очі скляні, автомат на нас наставив, затвор пересмикнув, почав кричати. Страшно було, моторошно. 

Приємно було, коли наші влучали по цих виродках. 

Дочка у Польщі з онуками. Доля розкидала. Сподіваюсь, що цей весь жах закінчиться і родина возз'єднається. 

Три місяці у нас постійно були влучання. У матері, яка живе поряд, рознесло паркан, шибки повилітали. У сусідки - теж. Кожен божий день у нас були обстріли. Орки навмисно виїжджали за Снігурівку і по ній били. Налаштовували мирне населення проти українських військ. Дехто повірив, але це була провокація. 

Коли зайшли наші солдати, розпитували про тих, хто став колаборантом і допомагав окупантам. Я все розповів, як було. 

Є надія, що війна закінчиться найближчим часом. Нам допомагає Захід і вся Європа. Наші скоро розіб'ють ворога. Мрію про те, щоб сім'я возз'єдналась, всі були разом.