Страшні бойові дії, бомбардування, які велись у місті, назавжди залишиться у нашій пам'яті. Крім того, війна ще не закінчена. Постійно літають дрони, ракети. Недавно прилетіло по центру нашого міста. Дякувати Богу, нас там не було. Дуже страшно!

Лякало все ! Бомбардування, обстріли, як палає декілька різних об'єктів на окраїнах і в місті, як над головами літають снаряди, як двигтять вікна і будинок. Коли летить літак та скидає бомби і ти не знаєш, куди він їх скине. Страх за те, що може закінчитись їжа, а взяти її ніде буде. Страх, що захоплять місто (ми були майже оточенні).

Здавалось що це не закінчиться ніколи... Економили їжу, по воду не могли ходити. Медикаментів не вистачало. Я хворіла. Ліків від кашлю та антибіотиків не знайшлося.  

У нас є осколок снаряду, якій прилетів на дах нашого будинку. Місто було майже в повному оточенні. З першого дня війни навколо лунали вибухи, літали літаки, які скидали бомби. Навколо все палало. Жили в холодному бункері, якось там спали. Це був жах! І здавалося це не закінчиться ніколи!