Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Хаметівна Самойлова

«Життя не дуже веселе: молоді немає, старенькі помирають»

переглядів: 273

«У наші будинки потрапляли уламки снарядів, було дуже страшно», – згадує Любов Самойлова. Коли починалось бомбардування, їй доводилося ховатись у підвалі. Під час сильних обстрілів її діти та онуки виїжджали з рідного міста, але потім все одно поверталися. Інтенсивність обстрілів нині знизилася, але звуки стрілянини люди чують майже щодня.

Любов Хаметівна зі своєю великою родиною проживає у Торецьку. У неї дуже багато родичів в інших містах, але через закриті дороги та військові дії бачитися з ними зараз немає можливості. Доводиться спілкуватись лише за допомогою інтернету.

За її словами, зараз життя в місті стало доволі моторошним. Більшість молоді виїхала, а старенькі помирають від перенесеного стресу і ковіду.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти 2014 2015 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло літні люди (60+) діти їжа розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій