Вітаю, Святий Миколаю. Мене звати Ліза, мені 10 років. Я із самого найкращого міста Бахмут, що знаходиться у Донецькій області. Через війну ми з моєю родиною переїхали до міста Хмельницький. Воно велике, гарне, чисте. Тут є річка та багато парків. Влітку я познайомилась з дівчатами з сусіднього двора, вони веселі та добрі. Я дуже сумую за своєю домівкою в моєму найкращому місті Бахмут, яке після нашої перемоги буде знову розквітати. Разом з мамою ми передаємо туди гуманітарну допомогу, їжу, іграшки для дітей. Також я малюю малюнки для наших захисників і збираю свої кошти на допомогу. Зараз мені дуже не вистачає моїх іграшок, книжок, моєї кімнати та моїх друзів.

Я вдячна своїм батькам за те, що вони підтримують мене, вдячна волонтерам з міста Хмельницький за їх допомогу та найбільша моя подяка - нашим воїнам за те, що вони захищають всіх нас та нашу найкращу країну.

Я дуже мрію про те, щоб скоріше закінчилася війна, Україна перемогла і всі ми повернулися до своїх домівок і до рідних. І ще, як кожна дитина, я мрію про дива і подарунки, але це зараз неголовне. Бо моє серце зараз з Україною.