Кирило Олександрович – житель села П’ятихатки, що в Запорізькій області. Російські війська зайшли у цей населений пункт у перший день війни. Через окупантів Кирило втратив усе, що мав, і змушений був виїхати у Запоріжжя

Я жив у селі П’ятихатки. Життя було нормальним, поки не прийшли окупанти. 

24 лютого я побачив, як по селу їдуть наші військові на танках. Тоді й зрозумів, що почалася війна. Цього ж дня зайшли вороги і почали все розбивати. Коли я виїжджав, було дуже страшно.

Російські військові наставляли автомати. Все, що в мене було, я втратив, у тому числі техніку. Неприємно, що все це вкрали чужі люди, яких тут ніхто не чекав.  

Зараз я знаходжуся в Запоріжжі. Дуже вдячний волонтерам, які надають гуманітарну допомогу. Також дякую Фонду Ріната Ахметова, який також мене підтримував.

Я навчаюся на автослюсаря, отримую стипендію. У подальшому хочу розвиватися у сфері фермерського господарства. Вирощуватиму пшеницю і забезпечуватиму нашу країну хлібом. 

Хочеться, щоб швидше окупанти забралися з нашої землі і ми змогли все відбудувати. Щоб в Україні був мир, щоб всі були живі й здорові.