Привіт, любий Миколаю, пише тобі Аріана. Мені 11 років. Я народилася в чудовому містечку Кремінна, Луганської області. Зараз з батьками через війну виїхали до міста Умань, Черкаської області. Це місто мені сподобалось. Воно славиться великим та чарівним Софіївський парком. Ще тут є дуже гарний Дино парк. Тут я познайомилась з іншими дітьми, ми потоваришували.

Бути сильною і хоробро мені допомагають батьки, їхня сильна віра в нашу перемогу. Мені дуже сильно не вистачає того життя, яким ми жили. Своєї домівки, моїх друзів, моєї школи. Любий Миколаю, хотіла б поділись своїми успіхами у навчанні, я дуже стараюсь. Я дуже вдячна своїм батькам за підтримку, нашим захисникам - за їх силу і мужність, і величезне "Дякую" тобі, Миколаю, що даруєш дітям свято.

Я мрію отримати у подарунок телефон, але якщо в тебе немає такої можливості, то я дуже люблю малювати і хотіла б отримати в подарунок великий набір двосторонніх маркерів для малювання, скетчинга в чохлі (скетч маркери), бо в мене є тільки олівці.

Зараз з батьками через війну виїхали