29-річна Анастасія Боровик загинула в Кам’янці Запорізької області. 26 серпня окупанти обстріляли ракетами житлові будинки селища. У чотириповерхівці, де жила Анастасія, повністю зруйнували верхній поверх. Від обстрілу росіян загинули також восьми- та дворічний сини жінки.

«Загинула! З двома маленькими синочками»

Анастасія Боровик була завідувачкою культурно-масовим сектором комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Кам'янської селищної ради. Голова Запорізької ОВА Олександр Старух зазначив, що ні вона, ні її колеги не погодились на співпрацю з росіянами, коли ті окупували Кам’янку.

«Прийшло велике горе в родину працівників культури Запорізького краю! Сьогодні під час обстрілу загинула наша колега. Загинула! З двома маленькими синочками... Страшне горе...Страшний біль», – написали у Запорізькому обласному методичному центрі культури і мистецтв.

Загибла у 2021 році закінчила кафедру теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бердянського державного педагогічного університету. Її спеціальність – музичне мистецтво. Викладачі та однокурсники, пригадуючи Анастасію, кажуть про неї: «світла і талановита людина».

«Царство небесне та вічний спокій тобі, Настюшка», – написала колега загиблої Тетяна.

Історія з instagram каналу Victims of russia.