Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Клімкіна

«За одну мить знесло дах і вибило вікна»

переглядів: 959

На околиці міста десятки зруйнованих будинків – це наслідки артилерійської дуелі навесні. Багато мирних жителів не можуть прийти до тями від таких потрясінь. Перелякалися – не те слово.

Ми живемо на околиці міста, в селищі Кірова, і біда в наш будинок не прийшла, а прилетіла. Разом з артснарядом. За одну мить знесло дах і вибило вікна. Я і моя шестирічна донька опинилися на волоску від смерті. Все могло бути інакше, якби шпали і шматки рейок із залізниці полетіли б прямо до нас у вікна.

За одну мить знесло дах і вибило вікна

Усі наші заощадження пішли на ремонт житла, але встановити всі вікна, вибиті вибуховою хвилею, ми не змогли. Довелося закрити плівкою. Сподіваюся, переживемо зиму.

За одну мить знесло дах і вибило вікна

Я працювала майстром у ЖЕКу, а після скорочення змушена торгувати на ринку. Заробіток, звичайно, копійчаний. Іноді навіть продукти немає за що купити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2015 Текст Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота малозабезпечені їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій