Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила і Анастасія

«З-під завалів ще чули голоси»

переглядів: 187

Джерело "Радіо Свобода"

В Дніпрі російська ракета зруйнувала житлову багатоповерхівку. Через ракетний удар постраждало до десятка сусідніх будинків та гуртожиток – вибиті вікна, понівечені меблі. Людмила й Анастасія прийшли до родички. Та отримала легкі поранення, коли летіли уламки.

«Тут живе сестра мого чоловіка. 73 роки. Якраз сьогодні день народження в неї. Вона якраз біля вікна стояла, говорила по телефону, зв'язок був поганий. Ми якраз з нею за 10 хвилин до цього розмовляли. У неї забої, гематоми. Повністю всі вікна винесло. Ми її забрали до себе. Зараз з племінницею ми забираємо речі», – розповіла Людмила.

«З нашого корпусу – всі живі. Поранені, але живі. Але під під’їздом було мертве тіло, швидше за все, – прилетіло звідти. Робили «режим тиші» – і вчора з-під завалів ще чули голоси», – додала її родичка Анастасія.

«З-під завалів ще чули голоси»

Copyright (c)2022 RFE/RL, Inc. Used with the permission of Radio Free Europe/Radio Liberty, 1201 Connecticut Ave NW, Ste 400, Washington DC 20036.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дніпро 2023 Текст Історії мирних жінки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло поранені обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій