Уночі 29 листопада 2023 року російські військові атакували житлові масиви Новогродівки, що у Донецькій області. Внаслідок ворожого удару, завданого ракетою С-300, загинув місцевий мешканець Сергій Сосновський. Його тіло дістали з-під завалів по обіді наступного дня. Дружина Сергія та 13-річний син потрапили до лікарні.

Його тіло дістали з-під завалів по обіді наступного дня

Сергій Сосновський був родом із міста Покровськ Донецької області. 13 липня 2023-го йому виповнилося 55 років. Чоловік працював на залізниці – спершу обіймав посаду машиніста електровоза, а потім почав керувати тепловозом.

«Сергій Миколайович був гарною людиною та відповідальним працівником. Мав великий досвід та високу кваліфікацію в цій галузі. Неконфліктний, доброзичливий, завжди із гарним настроєм», – розповіла колега Юлія Щукліна.

«Сергій був дуже добрим та обожнював свою сімʼю. У душі він романтик, любив природу і тварин. Чуйний друг, відповідальний працівник. Для нас це велика трагедія і втрата. Ми дружили сімʼями і разом працювали», – додала близька подруга родини загиблого, Оксана Карагодіна.

У Сергія Сосновського залишилися дружина, син та інші рідні. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.