Я Олександра Близнюк, мені 15. Від початку повномасштабного вторгнення я зібрала понад 350 тисяч гривень для українських військових, просто співаючи серед натовпу.

Я зрозуміла, що мій талант зможе допомогти рідній країні в цій жорстокій війні

Вже 10 років я займаюсь музикою, але лише рік тому зрозуміла її справжню суть. Зрозуміла, що мій талант зможе допомогти рідній країні в цій жорстокій війні.

До щему в серці памʼятаю свій кожен виступ. Запамʼятались випадки у Могилів-Польському: окрім моменту, де жіночка з російським акцентом викрикнула «Хрєн вам!» і тицьнула дулю, вразило те, коли безхатько, який просив гроші на вулиці, без вагань перевернув свою скриньку зі словами: «Там більше потрібно».

До останнього дня свого життя буду памʼятати історію, яка трапилася зі мною під час благодійного виступу в місті Жмеринка. На центральній площі проїздив військовий на інвалідному візку з відірваними ступнями, якраз у цей момент я співала пісню «Рідна мати моя». Сльози дорослого чоловіка я запамʼятаю назавжди (дякую за мирне небо, сержанте Дід), сподіваюсь, що у Вас все буде добре, наскільки це можливо.

Я з радістю можу сказати, що кошти, які я зібрала завдяки співу, зробили добру справу – придбано було 50 чохлів для касок на 9000 грн, шини для позашляховика, жилетки з підігрівом, військовий одяг, каски в комплекті, пульт та окуляри для управлінням дроном, дрони. Частину коштів донатила нашим волонтерам. За моєї ініціативи та підтримці однокласників ми змогли організувати виготовлення енергетичних батончиків для вояків та окопних свічок, плануємо продовжувати свою роботу.

Мені всього 15 років, та я напевно знаю, що лише повна консолідація та суцільний спротив здатні зламати хребет ворожій агресії. За весь час своєї діяльності я провела 66 благодійних заходів, зібрала та передала 350 000 грн.