29 червня російська ракета  влучила прямо у квартиру п'ятого поверху житлового будинку у Миколаєві. В ній загинув Валентин Латинцев разом з батьками.

«Він пішов разом з мамою, татом і кількома сусідами, що миттєво загинули від вибуху ракети, яка влучила у їхній будинок. Його знайшли останнім. Я забрав тіло Валіка і віз його нічним містом у повній темряві, яку порушувало лише світло проблискового маяка», – розповів його друг, Аркадій Дабакян.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, Валентин Латинцев став волонтером Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

«Валентин долучився до лав організації ледь не в перший день повномасштабного конфлікту, активно допомагав вразливим верстам населення, що мали потребу в ліках. Валентин назавжди запам'ятається спільноті та Руху Червоного Хреста, як завжди усміхнений, товариський та завзятий волонтер», – розповіли в організації. 

До повномасштабної війни Валентин працював барменом. Жителі міста приходили до закладів, де Валентин стояв за стійкою, не просто пропустити по келиху, а й виговоритися. Цього року Валентину Латинцеву мало виповнитися 35 років.

Історія з instagram каналу Victims of russia.