Дім Світлани Костянтинівни згорів, чоловік травмувався, намагаючись врятувати майно. Тепер вони всією сім’єю живуть у Запоріжжі на гуманітарну допомогу

Я жила в місті Оріхові Запорізької області. В мене дві доньки і четверо онуків. В мій дім попав ворожий снаряд - дім повністю згорів, зараз я в Запоріжжі проживаю. 

24 лютого я прокинулася. Мені зателефонувала донька, каже: «Мама, війна!» Всі плакали, було дуже тяжко морально. З початку війни ми були до квітня, а потім виїхали, тому що вже били по всьому. 

Коли дім згорів, я вже виїхала, а чоловік був там. 

Спочатку до сусідів влучив снаряд, і чоловік пішов допомагати сусідам. Повертається - а наш дім горить. 

Чоловіка трошки травмувало, і ми його перевезли сюди. Живе тепер тут.

Поки ми вдома були, то у нас все ще було, а зараз ми тут у Запоріжжі ходимо по допомогам: все беремо, тому що квартира дуже дорога. Діти онлайн навчаються.

Найважче - втрата мого дому. Це найбільше, мене шокувало. Я працювала на трьох роботах, все життя працювала, щоб все в мене було. Бігала з однієї роботи на другу. Заробила інфаркт, тому що перетруджувалась, і в один момент у мене нічого не стало.

Я дуже надіюсь, що весною все буде добре, і ми будемо святкувати перемогу. Дуже надіюсь, що ми повернемося до себе додому.