Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Іванівна Ровда

«Я переживаю вже другу війну»

переглядів: 1095

Я проживаю в місті Красногорівка. Разом зі мною з початку воєнних дій проживають мої доньки, які переселилися з Донецька і Луганська.

2014 року, у червні, снаряд влучив до сусіда в город і зруйнував частково літню прибудову разом із сараями, [які належать Любові Іванівні]. Своїми силами відремонтували вікна, відновили частково сараї. Все це вимагало вкладення коштів і сил, але якось впоралися.

Мені 91 рік, моїм донькам по 65 і 66 років, ми пенсіонери.

Пенсії маленькі. Ось уже три роки в місті немає газу. Доводиться палити пічку і котел для обігріву та приготування їжі. За минулий сезон тільки дров і вугілля купили на сім тисяч гривень.

Звичайно, прикро, що доводиться за це платити такі гроші, але інакше нічого не поробиш. Зараз травень, і вже треба купувати дрова і вугілля, а на це потрібні чималі гроші, які будемо економити на харчуванні.

Я переживаю вже другу війну. Звичайно, прикро, що в ці роки довелося бідувати.

Хочу висловити подяку Фонду Ріната Ахметова, який підтримує в цей нелегкий час нас, пенсіонерів, харчовими продуктами. Зараз усі продукти подорожчали, а ми, пенсіонери, не можемо собі дозволити купити навіть зайвий кілограм крупи й цукру, не кажучи вже за консерви. Дай Боже працівникам Фонду й організаторам допомоги здоров'я за їхню допомогу та участь у підтримці пенсіонерів.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка 2014 Текст Історії мирних пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) малозабезпечені
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій