Анна Гайдаржи загинула в Одесі 2 березня 2024 року. Тієї ночі російська армія атакувала місто безпілотниками і влучила у житлову багатоповерхівку. Цей ворожий удар відібрав життя дванадцяти людей. Поряд із Ганною не стало чотиримісячного сина Тимофія.

Поряд із Ганною не стало чотиримісячного сина

Старша донька та чоловік Анни на момент удару були в іншій кімнаті помешкання і вижили.

Анна – донька пастора Одеської Пересипської Церкви Миколи Сідака. Працювала дизайнеркою-флористкою: прикрашала квітами кафе, ресторани, вбирала зали для святкових подій, як-от весілля, дні народження тощо.

У грудні 2023-го Анні виповнився 31 рік, а напередодні вона вдруге стала мамою.

«Сьогодні – тридцять один, дякую, Боже, за чоловіка і наших діточок. Дякую, що в Тобі я так багато маю. Щаслива», – написала Анна у свій останній день народження.

«Ми познайомились влітку 2020 року у таборі, а через два тижні я зробив їй пропозицію. 31 жовтня 2020 року одружились. У нас все швидко склалось, багато людей дивувалися... Я не міг повірити, що одружився, що в мене така золота дружина, потім не міг повірити, що в нас з'явилася дитина. А тепер я не вірю, що вони не з нами», – розповів під час вечора пам'яті Анни і Тимофія, Сергій Гайдаржи.

Друзі і рідні відгукуються про Анну, як про талановиту, світлу та щиру людину, яка любила життя.

«Мені завжди було цікаво розглядати її квіткову творчість. Вона так красиво служила своїм талантом Богові… Ця дівчина назавжди запам'ятається мені своєю сонячною усмішкою», – написала знайома загиблої Крістіна Пасічніченко.

У Анни залишилися батьки, чоловік, донька, сестри, брат й інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.